У Черкасах підпалили двері до квартири, де прописані двоє атовців

У Черкасах підпалили двері до квартири, де прописані двоє атовців

19 грудня черкащанка Тетяна Л. отримала вкрай неприємний «подарунок». Серед білого дня двері до її квартири навмисне підпалили невідомі. Про це «Нова Доба» дізналася від черкащанки Людмили Коваленко на «Фейсбук»

– Близько 14.00 я була вдома і почула гуркіт з коридору. Відразу після цього з’явився їдкий дим. Коли відчинила двері – побачила, що вони, а також частина коридора, палають. Добре, що у мене була замочена білизна. Я негайно почала гасити пожежу. Вибігли сусіди, допомогли викликати пожежників, поки я продовжувала заливати водою вогонь, – розповідає Тетяна.

У Черкасах підпалили двері до квартири, де прописані двоє атовців Те, що це був умисний підпал, жінка не сумнівається: під дверима лишилися рештки розплавленої пляшки, а також ганчір’я, промочене у пальному.

У квартирі, на яку вчинено напад, прописані двоє учасників бойових дій. Вже два роки син Тетяни і брат воюють в АТО, мають численні бойові нагороди та державні відзнаки.

– Я обурений тим, що сталося, – каже брат Тетяни, майор Нацгвардії, боєць «Азову» «Білотур». – Поки ми воюємо, вдома нам уже палять квартири, наші родини не відчувають себе у безпеці, – говорить боєць, який зараз перебуває на Сході.

– На нашому поверсі проживають малолітні діти, – каже Тетяна. – Умисний підпал міг привести до трагедії. Мені страшно уявити, що могло б статися, якби я в цей час була на роботі. Вогнище так стрімко поширювалося, що могло охопити й сусідні помешкання. Я не знаю, ким треба бути, щоб таке зробити, — обурюється мати АТОвця.

Як розповіла пані Тетяна, зловмисники не залишили ніяких повідомлень, які б прояснили причину підпалу. Жінка викликала поліцію та написала заяву.

Стаття 194 Кримінального кодексу України передбачає покарання за умисне знищення або пошкодження чужого майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x