На Черкащині на боротьбу з ожеледицею на дорогах за добу використали 119 тонн протиожеледної суміші

На Черкащині на боротьбу з ожеледицею на дорогах за добу використали 119 тонн протиожеледної суміші

За інформацією диспетчерської служби Служби автомобільних доріг у Черкаській області, обробка дорожнього покриття автодоріг для ліквідації ожеледиці та її недопущення, ввечері 19 грудня та вночі 20 грудня, проводилася у Городищенському, Звенигородському, Золотоніському, Кам’янському, Канівському, Катеринопільському, Монастирищенському, Уманському та Черкаському районах Черкаської області та на трасі міжнародного значення М-05 Київ-Одеса. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі САД у Черкаській області.

Загалом, за добу було використано 119 тонн протиожеледної суміші. Для ліквідації та недопущення ожеледиці, піщано-соляною сумішшю було оброблено спуски, підйоми та повороти автошляхів.
Впродовж минулої доби у обробці асфальтового покриття на автодорогах області загального користування були задіяні 34 піскорозкидувача, 2 автогрейдери та 14 навантажувача, у роботах на дорогах були задіяні понад 50 фахівців. У черговому режимі роботи перебували 76 одиниць техніки та 107 працівники.
Станом на ранок 20 грудня, у результаті злагодженої роботи автодорожників області, проїзд забезпечено на усіх автомобільних шляхах державного, регіонального та місцевого значення Черкащини.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x