43 підприємства в області торгують одягом

43 підприємства в області торгують одягом

У січні–вересні 2016 року в Черкаській області роздрібну торгівлю одягом здійснювали 43 підприємства–юридичні особи. Через роздрібну торгову мережу підприємств за 9 місяців 2016 р. реалізовано одягу на 135,8 млн грн. Порівняно з відповідним періодом минулого року відбулось збільшення їх продажу в порівнянних цінах на 8,1%. «Нова Доба» про це дізналася в ГУ статистики в Черкаській області.

Одяг займав невагому частку в обсязі продажу непродовольчих товарів у торговій мережі. На його долю припадало 2,6 % (проти 2,3 % у січні–вересні 2015 р.).
Попит населення області на даний вид товару, в основному, задовольнявся за рахунок імпортного виробника. Частка реалізації одягу виробництва України у роздрібній торговій мережі у січні–вересні 2016 р. становила лише 9,6 %, що майже на рівні минулого року.

Левову долю в структурі загального продажу одягу по області займали одяг та білизна з тканин – 66,9%, трикотаж верхній та білизняний – 23,6%, вироби панчішно–шкарпеткові – 8,3 %, головні убори (крім хутрових і трикотажних) – 1,1 % і одяг зі шкіри, хутра та інші вироби з них – менше 0,1 %.
За звітний період продаж одягу на одну особу населення у торговій мережі становив 109 грн, (проти 90 грн. за 9 місяців минулого року).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x