Працівникам черкаської фабрики нагадали про правила пожежної безпеки

Працівникам черкаської фабрики нагадали про правила пожежної безпеки

19 грудня фахівці Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС у Черкаській області разом із працівниками Національної поліції провели профілактичні бесіди у трудовому колективі фабрики «Світ ласощів», що в місті Черкаси. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Під час зустрічі інспектори Держслужби з надзвичайних ситуацій закликали працівників підприємства бути уважними та зосередженими, особливо під час користування різноманітними приладами та механізмами. Не наражати себе на небезпеку і не доводити ситуацію до надзвичайної події. Також співробітники ДСНС роз’яснили працівникам фабрики основні правила пожежної безпеки у побуті, розповіли про причини виникнення пожеж та їх наслідки.

Особливу увагу рятувальники звернули на необхідність дотримання правил пожежної безпеки під час святкування новорічних та різдвяних свят, зокрема під час користування новорічними гірляндами та використання відкритого вогню та піротехнічних засобів.

Фахівці ДСНС нагадали працівникам правила користування різноманітними видами вогнегасників, дії у разі виникнення пожежі та при спрацюванні пожежної сигналізації.

Аби люди не забували життєво важливі правила, рятувальники розповсюдили серед працівників підприємства тематичні листівки.

Такі профілактичні заходи співробітники Служби порятунку проводитимуть і на інших підприємствах та в установах і організаціях міста.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x