Черкасець убив однорічну дитину

Черкасець убив однорічну дитину

В одній із квартир міста Черкаси чоловік завдав тілесні ушкодження однорічній дитині, від яких вона померла. Співмешканцю оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу тримання під вартою. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До правоохоронців Черкаського відділу поліції надійшло повідомлення, що в одній із квартир міста виявлено труп однорічного хлопчика. Слідчо-оперативна група, яка прибула на виклик, встановила, що до вчинення кримінального правопорушення причетний 32-річний співмешканець жінки.

Повернувшись після застілля додому, чоловік із дружиною ліг спати. Дитина почала вередувати. Як пояснив затриманий, він почав заспокоювати дитину: не помітивши в темряві хлопчика, вдарив його ногою в живіт. Хлопчик знепритомнів, після чого викликали швидку допомогу. Медики констатували смерть дитини.

Чоловіка затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого пунктом 2 частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство малолітньої дитини), за яке передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п\’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі. Підозрюваному обрано міру запобіжного заходу тримання під вартою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x