Уманчанина хочуть бачити міністром АПК

Уманчанина хочуть бачити міністром АПК

Молочарі України просять Майдан і Турчинова включити до нового коаліційного уряду людину, за якою народ від Сходу до Заходу.

Фермери пропонують «народну кандидатуру» – Андрія Дикуна, президента Асоціації виробників молока.
Він народився у смт Бурштин Галицького району Івано-Франківської області, проте за нього голосували фермери зі Сходу України та Криму.

Про це повідомив сайт «Агравері».

– Ми за нього обома руками за! – заявив Анатолій Волков, власник потужного фермерського господарства «Степной», що на Запоріжжі, де виробляють як молоко екстра-класу, так і якісну свинину. – Кращої кандидатури на посаду міністра бути не може. Це та людина, за якою горою стоять фермери по усій країні. Він діловий, знаючий проблеми. Людина, яка не буде ховатися від людей і буде працювати з розумом. І хоча він «западенець», хочу сказати – не треба ділити країну ні на схід, ні на захід. Ми всі однакові, хочемо жити у мирній, процвітаючій країні.

23 лютого відбулися позачергові надзвичайні збори Асоціації виробників молока (АВМ). Головним питанням порядку денного зборів стало врегулювання суспільно-політичної ситуації в Україні. Учасники заходу, зокрема, обговорили питання майбутнього функціонування агропромислового сектору, наголосивши на потребі приділити особливу увагу формуванню складу Міністерства аграрної політики і продовольства України, враховуючи важливість профільного міністерства у справі здійснення продовольчої безпеки країни.

– Уманчанина пропонують на Міністра. Правильне рішення. Він ночами стояв з нами на Маньківському блок-посту. Це Людина! – таку характеристику пану Дикуну дав уманський журналіст Володимир Гамалиця.

Довідково.
Асоціація виробників молока створена в квітні 2009 року. На сьогодні до неї входить понад 100 потужних виробників молока і фермерських господарств з більшості областей України.

Андрій Дикун з відзнакою закінчив Уманський національний університет садівництва, починав свою трудову діяльність у 2000 році на Уманській швейній фабриці «Роксолана». На сьогоднішній день є директором ПП «Дикун», яке працює в напрямку аграрного консалтингу. Активно займається громадською діяльністю. Зокрема, ініціював створення Асоціації виробників молока України (АВМ). Із 2009 року обіймає посаду президента АВМ.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x