Уманська поліція перевіряє місця продажу ялинок

Уманська поліція перевіряє місця продажу ялинок

З метою виявлення фактів реалізації хвойних дерев без відповідних документів співробітники Уманського відділу поліції здійснюють відпрацювання ринків, торгівельних майданчиків, а також місць стихійної торгівлі новорічними ялинками. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

У період з 20 грудня поточного року по 15 січня працівники поліції здійснюватимуть комплекс профілактичних заходів спрямованих на виявлення та недопущення несанкціонованої вирубки, а також реалізації хвойних дерев. До вказаних заходів долучатимуться представники інших контролюючих органів та громадськості.

Співробітники сектору превентивної діяльності Уманського відділу поліції розпочали відпрацювання місць реалізації хвойних дерев.

Правоохоронці здійснюють роз’яснювальну роботу серед населення щодо відповідальності за порушення порядку придбання чи збуту об’єктів рослинного світу, тобто новорічних ялинок без документів, що підтверджують законність їх придбання.

У подальшому працівники поліції перевірятимуть транспортні засоби, які здійснюють перевезення зазначених рослин на наявність відповідних дозвільних документів.

Правоохоронці закликають уманчан вберегти навколишні хвойні ліси від самовільної вирубки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x