Секрети комфортного гоління

Секрети комфортного гоління

У домашніх умовах чоловіки голяться зазвичай частіше, ніж у салонах, але не всі знають правильну систему догляду за собою. Тому важливо знати про необхідні етапи ранкової гігієни для чоловіків.

Умивання
Для вмивання краще використовувати гель або пінку. Милом краще не користуватися, адже воно сушить шкіру і обтяжить ковзання бритви.

Розпарювання
Професійні барбери після вмивання розпарюють обличчя гарячим рушником, який тримають на обличчі 20-30 сек. Проте, якщо зранку немає часу, достатньо буде просто умитися гарячою водою або прийняти душ.
Перед голінням обов’язково потрібно нанести спеціальну олію або гель на обличчя, щоб захистити шкіру від небезпечного леза і пом’якшити щетину.

Гоління
Дуже важливо вчасно міняти лезо у бритві. Адже тупе лезо може пошкодити шкіру.
Найкращим варіантом для гоління стануть спеціальні електричні бритви, які зможуть пристосуватися до рельєфу обличчя і зроблять процедуру швидкою та легкою.
Пінку для гоління краще наносити не втиранням, а методом вбивання. Так вона найкраще проникне у пори шкіри. Голити потрібно одним рухом за ростом волосся, а іншим – проти.

Тонізація та зволоження
У спеціалізованих салонах гоління завершується холодним компресом, який допомагає закрити пори. Вдома можна кілька разів сполоснути обличчя холодною водою.
На завершення нанесіть на обличчя лосьйон або спеціальний спрей на спиртовій основі з маслами, який захистить шкіру від запалень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x