Житель Звенигородщини обікрав сусіда і купив собі телефон

Житель Звенигородщини обікрав сусіда і купив собі телефон

У Звенигородському районі затримали чоловіка, який викрав 7 тисяч гривень у свого сусіда. На викрадене злодій купив собі новенький мобільний телефон, продукти харчування та алкоголь. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

З інформацією про крадіжку 7 тисяч гривень до поліцейських Звенигородського відділу звернувся 22-річний житель одного із сіл Звенигородського району. Також він додав, що за його припущенням, до крадіжки можливо причетний його сусід. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Поліцейськими було встановлено, що в день крадіжки заявник отримав певну суму грошей і пригощав односельчан випивкою в місцевому магазині. Непрацюючий 22-річний сусід, який раніше був судимий за крадіжки, запросив потерпілого до себе до дому для спільного розпиття алкоголю. Від великої кількості випитого заявник заснув, а коли прокинувся, виявив відсутність коштів і звернувся до поліції. Від свідків правоохоронці дізналися, що підозрюваний в день крадіжки витратив велику суму грошей та придбав мобільний телефон.

Чоловік був відвіданий за місцем проживання та запрошений до поліції де розповів, що, скориставшись безпорадним станом заявника, витяг з кишені 7 тисяч гривень, на які придбав мобільний телефон, продукти харчування та горілку.

За вказаним фактом розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні, відомості про яке внесено до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення передбаченого за ознаками частини 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x