Міський голова Умані провів прийом громадян по телефону

Міський голова Умані провів прийом громадян по телефону

Донедавна спілкування міського голови з мешканцями міста відбувалось під час зустрічей в мікрорайонах, колективах, на особистих прийомах. Уманчани також мають змогу ставити питання через соціальні мережі, телефонувати на програму «Разом з мером». А от днями таке спілкування відбулося в телефонному режимі. Про це «Нова Доба» дізналася від голови міської ради Умані Олександра Цебрія на «Фейсбук».

Відтепер форма телефонного діалогу буде регулярною. Протягом години уманчани зможуть телефонувати і ставити меру запитання, які їх цікавлять.

Зокрема вчора за відведену годину надійшло 15 дзвінків. Більшість питань стосувалися сфери житлово-комунального господарства, благоустрою міста та роботи транспорту. Також надійшло питання щодо інциденту на могильному комплексі рабі Нахмана.

«Уманчанку Любов хвилювала епідеміологічна ситуація в місті і чи будуть закриватись у зв’язку з цим школи. Хочу зазначити, що епідситуація в Умані контрольована і з метою запобігання поширенню ГРВІ закрито окремі класи в деяких міських школах.
Мешканець вулиці Тищика поцікавився екологічним станом міста і подальшим його озелененням. Слід зазначити, що цієї осені уманськими студентами було висаджено понад 2,5 тисячі саджанців грабу. І вже навесні акція «Зелене місто» буде продовжена.
Приємно, що деякі уманчани телефонували, щоб просто подякувати і побажати наснаги у роботі» – зазначив очільник Умані.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x