На Маньківщині громадянин Молдови обікрав офіс підприємства на тисячі доларів

На Маньківщині громадянин Молдови обікрав офіс підприємства на тисячі доларів

Маньківський відділ Уманської місцевої прокуратури здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 185 КК України (крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою). Про це «Нова Доба» дізналася в Уманьській прокуратурі.

Досудовим розслідуванням встановлено, що в ніч з 29 на 30 вересня в одному із сіл Маньківщини 34-річний громадянин Молдови, за попередньою змовою з невстановленою слідством особою вчинив крадіжку.

Злодій розкусив металеві грати на вікні, проник всередину службового офісу, звідки умисно, таємно здійснив крадіжку 20 тисяч доларів та 27 тисяч гривень, чим завдав потерпілому матеріального збитку на загальну суму п’ятсот дев’яносто чотири тисячі гривень.

19 грудня року дану особу затримано та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст. 185 КК України.

Цього ж дня суд визнав обґрунтованою підозру та задовольнив клопотання прокурора про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Триває перевірка причетності чоловіка до вчинення інших кримінальних правопорушень та встановлюються інші особи, причетні до вчинення вказаних злочинів.

За вчинення даного злочину зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x