Шполянські депутати прийняли бюджет на 2017 рік

Шполянські депутати прийняли бюджет на 2017 рік

22 грудня 2016 року в залі засідань Шполянської районної ради проведено засідання 14 позачергової сесії Шполянської районної ради VII скликання, в якій взяв участь голова райдержадміністрації Володимир Потапенко.
Приводом для засідання стало виконання положень Бюджетного Кодексу, в частині затвердження місцевих бюджетів до 25 грудня 2016 року.
Перед початком пленарного засідання депутати вшанували хвилиною мовчання загиблих воїнів на сході. Про це «Нова Доба» дізналася в Шполянській РДА.

За відмінне виконання депутатських обов’язків, активну трудову, благочинну, спонсорську діяльність, небайдуже ставлення до своїх виборців, людяність, доброту, патріотизм, підтримку ініціатив райдержадміністрації та дієву співпрацю, вагомий особистий внесок у вирішення завдань соціально-економічного розвитку Шполянщини, очільник району Вололимир Потапенко нагородив подяками депутатів районної ради різних фракцій. По закінченню нагороджень голова РДА звернувся до депутатів районної ради з приводу долучитися до участі в контрактній службі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x