Понад 230 тонн протиожеледної суміші використали на дорогах Черкащини за добу

Понад 230 тонн протиожеледної суміші використали на дорогах Черкащини за добу

Для ліквідації ожеледиці ввечері 21 грудня та вночі 22 грудня у Золотоніському, Звенигородському, Канівському, Катеринопільському, Маньківському, Монастирищенському, Уманському Черкаському, Шполянському районах та на трасі міжнародного значення М-05 Київ-Одеса тривали роботи з обробки дорожнього покриття. Загалом шляховики використали 231 тонну протиожеледної суміші, повідомляють в САД області. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі САД у Черкаській області.

Впродовж минулої доби у обробці асфальтового покриття на автодорогах області загального користування були задіяні 16 піскорозкидувачів, 1 автогрейдер та 8 навантажувачів, у роботах на дорогах були задіяні понад 60 фахівців. У черговому режимі роботи перебували 71 одиниця техніки та 96 працівників.

У зв’язку з ускладненням погодних умов, Служба автомобільних доріг у Черкаській області закликає водіїв бути уважними та обережними за кермом. Неухильно дотримуйтесь правил дорожнього руху, не перевищуйте допустиму швидкість та не виконуйте ризикованих маневрів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x