На сесії Смілянської райради представили нового начальника поліції

На сесії Смілянської райради представили нового начальника поліції

23 грудня 2016 року проведено пленарне засідання чергової сімнадцятої сесії Смілянської районної ради сьомого скликання, до порядку денного якої було внесено 23 питання.

На початку роботи голова районної ради Володимир Грошев представив новопризначеного начальника Смілянського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області Сергія Власенка.

Потім депутати розпочали розгляд питань. Серед найважливіших – програма економічного і соціального розвитку Смілянського району та районний бюджет на 2017 рік. Про це \”Нова Доба\” дізналася в Черкаській обласній раді.

Депутати затвердили: комплексну програму функціонування та розвитку системи цивільного захисту району, забезпечення мобілізаційної Депутати Смілянської районної ради затвердили бюджет на 2017 рік, ряд програм, прийняли рішення з управління комунальним майном, ухвалили умови оплати праці голови районної ради і його заступникаготовності та мобілізації, створення районного матеріально-технічного резерву щодо попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій у мирний час та особливий період на 2017 рік; соціальну програму протидії торгівлі людьми на 2016-2020 роки; внесли зміни до програми «Інноваційні школи Смілянщини» на 2016-2020 роки.

Окрім того, прийнято рішення з питань управління майном районної комунальної власності; затверджено список присяжних Смілянського міськрайонного суду; заслухано інформації щодо депутатського запиту та про хід виконання програми зайнятості населення у Смілянському районі на 2014-2017 роки.

Щодо затвердження технічної документації з визначення нормативно-грошової оцінки земельних ділянок одну серед багатьох, що стосувалась земельної ділянки державної власності, відхилено.

На завершення роботи внесено зміни до структури та чисельності виконавчого апарату ради, ухвалено умови оплати праці голови районної ради і його заступника, плани роботи ради на 2017 рік та І квартал 2017 року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x