Кам’янські депутати прийняли низку програм

Кам’янські депутати прийняли низку програм

23 грудня 2016 року в залі засідань будинку рад відбулось пленарне засідання чергової 14 сесії районної ради VIІ скликання, яке провів голова ради Сергій Сундуков.

Перед початком роботи, голова районної ради Сергій Сундуков привітав тих депутатів, у кого в міжсесійний період був день народження, вручив почесну відзнаку директору комунального підприємства «Кам`янський водоканал» Анатолію Висоцькому в номінації «Краще комунальне підприємство України з отримання прибутків».

Згідно з порядком денним пленарного засідання, на розгляд народних обранців було винесено двадцять одне питання, які потребували прийняття рішень та їх втілення у життя.

Депутати районної ради підтримали питання «Про внесення змін та доповнень до рішення районної ради від 25.12.2015р. № 3-3/VII «Про програму економічного і соціального розвитку Кам`янського району на рік», про яке доповідала головний спеціаліст відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Влада Сундукова. Також, були прийняті такі районні програми – «Програма розвитку оздоровлення та відпочинку дітей на 2017-2020 роки»; «Програма розвитку фізичної культури та спорту на 2017-2020 роки»; «Програма підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергоносіїв Кам`янського району на 2017-2019 роки»; «Програма підтримки місцевого самоврядування на 2017 рік».

Своїм рішенням депутати підтримали питання «Про внесення змін та доповнень до рішення районної ради від 31.01.2014 №21-6/ VI «Про районну комплексну програму «Турбота», про яке доповідала в.о. начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Наталія Гончаренко. Переважною більшістю голосів, депутати погодили кандидатуру Людмили Шляхтової для призначення на посаду директора Кам`янського будинку творчості для дітей та юнацтва.

Крім цього, народні обранці розглянули цілий блок фінансових питань. Зокрема, підтримали рішення: – «Внесення змін до рішення районної ради від 23.01.2015 р. № 31-3/VI «Про районну програму впровадження інформаційно-аналітичної системи «Місцеві бюджети» на 2015-2018 роки; – «Внесення змін до рішення районної ради від 29.12.2015р. №3-16/VII «Про районний бюджет на 2016 рік»; – «Про районний бюджет на 2017 рік». По даних питаннях доповідала – начальник фінансового управління райдержадміністрації Ольга Гвоздик.

Депутати районної ради затвердили в новій редакції Статут комунального підприємства «Фізкультурно-оздоровчий спортивний комплекс «Атлант» Кам`янської районної ради; підтримали питання щодо реалізації майна районної комунальної власності; надали дозвіл на реалізацію майна районної комунальної власності.

Наостанок, депутати районної ради розглянули питання «Про затвердження списку присяжних», заслухали доповідь голови районної ради Сергія Сундукова «Про план роботи районної ради на І квартал 2017 року».

Всі пропозиції та критичні зауваження, висловлені депутатами районної ради під час обговорення, були враховані при прийнятті рішень і підготовлені контрольні листи по їх виконанню. Голова районної ради Сергій Сундуков взяв виконання рішень депутатів на особистий контроль, надав конкретні доручення щодо виконання завдань відповідальним фахівцям.

Ірина Скорик

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x