В Умані обговорили роботу груп реагування патрульної поліції

В Умані обговорили роботу груп реагування патрульної поліції

З метою належної організації роботи секторів реагування патрульної поліції керівництвом Управління превентивної діяльності ГУНП в Черкаській області проводяться виїзні наради з начальниками та особовим складом територіальних відділів області. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Відповідно до постійно діючого штатного розпису в кожному територіальному відділі поліції було створено однакові за своєю побутовою сферою сектори реагування патрульної поліції. Це нові структурні підрозділи поліції, основною задачею яких є оперативне прибуття на місце події, затримання осіб, причетних до скоєння правопорушення, встановлення та опитування можливих свідків, охорона місця події та при необхідності виклик слідчо-оперативної групи.

З метою належної організації зазначених секторів заступник начальника Управління превентивної діяльності ГУНП в Черкаській області підполковник поліції Возняк Богдан Михайлович провів зустріч з особовим складом Уманського відділу поліції та відділень які входять до його складу.

Основною метою заходу було обговорення основних деталей роботи зазначених секторів.

Як відмітив Богдан Михайлович, групи швидкого реагування патрулюватимуть не лише містом. Такі наряди будуть доступні до кожного жителя сільської місцевості. Адже спілкування з громадськістю, вжиття заходів превентивного характеру, перевірка під облікового елементу, забезпечення публічного порядку, нагляд за безпекою руху – це основна задача новоствореного підрозділу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x