В Умані спіймали магазинного крадія

В Умані спіймали магазинного крадія

Уманчанин викрав з торговельної палатки місцевого підприємця алкоголь та гроші. Вже згодом зловмисника затримали уманські оперативники. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Уманського відділу поліції звернулася 43-річна місцева жителька, яка займається підприємницькою діяльністю у сфері роздрібної торгівлі продуктів харчування. Зі слів заявниці з її торгівельного лотка, де вона зберігає продукцію зникла певна сума коштів та горілчані вироби. На місце подіївиїхала слідчо-оперативна група відділу.

Встановлюючи можливих свідків та очевидців вказаної події, правоохоронці отримали інформацію про молодика, який пропонував алкогольні напої продавцям місцевого ринку.

В описі хлопця оперативники впізнали раніше судимого 23-річного уманчанина, який притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення квартирних крадіжок. Обґрунтовано підозрюваного молодика правоохоронці виявили за місцем проживання.

У спілкуванні зі слідчим хлопець не став заперечувати своєї вини та повідомив, що на крадіжку пішов задля власних розваг.

Вказану подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження, передбачене частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 6 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x