У Золотоноші прийняли міський бюджет-2017

У Золотоноші прийняли міський бюджет-2017

Найважливішим рішенням чергового пленарного засідання депутатів міської ради, що відбулося минулого тижня, стало прийняття бюджету Золотоноші на наступний рік. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту «Золотоноша».

У 2017-му казну планують наповнити майже на 265,5 млн. грн., 85,2 з яких місто заробить самотужки, а решту очікуватимуть у якості субвенцій та дотацій з держбюджету.

Як повідомила в. о. начальника фінансового управління Галина Степовенко, 72% видатків майбутнього бюджету спрямують на соціальну та культурну сфери. Окремий пункт – збільшення зарплат бюджетників. Також з міського бюджету передбачено два трансферти у сумі 17,7 млн. грн., котрі планують передати Золотоніському району на утримання центральної районної лікарні, як об’єкта спільного користування.

Відзначити варто також 2,4 млн. грн. на ремонт міських доріг, а також запровадження цікавого нововведення у діяльності самої ради. На наступний рік вперше заплановано кошти на виконання депутатських повноважень. Кожен із обранців матиме 10 тисяч гривень спецфонду на виконання доручень громади. Витрачати їх самотужки, чи об’єднавшись з колегами – вирішувати самим депутатам.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x