У черкаському дитсадку завершують ремонт

У черкаському дитсадку завершують ремонт

У дошкільному навчальному закладі № 38 «Золотий ключик» завершуються ремонтні роботи, передбачені Програмою соціально-економічного та культурного розвитку міста Черкаси на 2016 рік. Про це «Нова Доба» дізналася від Департаменту освіти і гуманітарної політики ЧМР.

Уже завершено часткове оновлення фасаду будівлі закладу, на що в бюджеті розвитку передбачено кошти в сумі 551тис. 180 гривень. Також добігають до кінця ремонтні роботи двох групових осередків, які передбачають, що вже з початку 2017 року садочок гостинно відкриє свої двері для 50 маленьких вихованців. Це все коштувало для міського бюджету 654 тис. 820 гривень.

Зараз перевірку остаточних актів виконаних робіт проводить інженер з технічного нагляду.

«Міський голова Анатолій Бондаренко та депутатський корпус значну увагу приділяють галузі освіти. Наступного року ми обов’язково продовжимо виконання робіт для забезпечення найкращих умов для вихованців черкаських дошкільних навчальних закладів Відкриття нових групових осередків є пріоритетним завданням, яке стоїть перед нами», – відзначає директор департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Ігор Волошин.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x