Черкаські рятувальники допомогли волонтерам повернутися додому

Черкаські рятувальники допомогли волонтерам повернутися додому

Напередодні Нового року кілька десятків тонн гуманітарної допомоги, серед якої був і вантаж, зібраний Інститутом пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля, привезли до Донецької та Луганської областей черкаські волонтери. Черговий зведений конвой різноманітного транспорту прибув на схід України 22 грудня. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Продукти, ліки, речі першої необхідності, спорядження, новорічні подарунки і, звісно ж, листи та малюнки для захисників України зі словами вдячності та теплими побажаннями.

«Зустріч із нашими військовими, як завжди, була сповнена тепла та щирості, – говорить керівник Черкаського обласного осередку політичної партії УНА-УНСО Валерій Холоденко, – вже в дорозі від Луганської області у нашого автомобіля відмовив двигун. На щастя, у лиху годину ми не залишилися сам на сам із проблемою. Зв‘язавшись із керівництвом Управління ДСНС у Черкаській області ми отримали і підтримку, і допомогу»

«Звісно, ми не могли залишити без допомоги людей, які стільки роблять добрих справ. Попри те, що проблема виникла за 300 кілометрів від Черкащини, на території іншої області, наші колеги з Головного управління ДСНС у Полтавській області, яке очолює Володимир Салогуб, не залишилися осторонь. Вони не лише оперативно відреагували на проблему, а допомогли доставити транспорт волонтерів до Черкащини, де на них вже чекали наші сили» – розповів начальник Управління ДСНС у Черкаській області Віктор Гвоздь.

«Приємно, що на кордоні області нас зустрічали добре знайомі обличчя Чорнобаївських фахівців «Служби порятунку», – ділиться спогадами Валерій Володимирович, – відчувши теплу підтримку старих знайомих ми, мабуть, вперше зрозуміли, що відчувають люди на Сході, коли ми доставляємо їм гуманітарну допомогу – це і велика подяка, і народжене з неї бажання зробити ще більше, – ділиться своїми враженнями керівник Черкаського обласного осередку політичної партії УНА-УНСО.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x