Вулична бійка в Умані завершилася проломом черепа і кримінальним провадженням

Вулична бійка в Умані завершилася проломом черепа і кримінальним провадженням

Спровокувавши конфлікт, сп’янілий уманчанин отримав тяжкі тілесні ушкодження голови, тож у непритомному стані потрапив до місцевої лікарні. За фактом побиття відкрито кримінальне провадження передбачене статтею 121 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До приймального відділення Уманської лікарні доставили 18-річного місцевого жителя з закритою черепно-мозковою травмою, переломом черепа та забоєм головного мозку. Для встановлення обставин події було направлено слідчо-оперативну групу відділу поліції. Як з’ясували правоохоронці, вказаного громадянина знайшли на одній із вулиць міста.

Тілесні ушкодження потерпілому завдав 28-річний місцевий житель, якого було запросили до відділку. Зі слів підозрюваного, подія відбувалася в нічний час. Потерпілий спільно із поплічниками перебували в стані алкогольного сп’яніння та вступили у конфлікт із сторонніми, які проходили повз їхню компанію. Останні викликали його на підмогу, знаючи, що в минулому він займався спортом. Своєї причетності до скоєного молодик не заперечує, проте повідомив, що бійку спровокував потерпілий.

Дану подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Тривають слідчі дії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x