Уманчанин украв у продавчині телефон

Уманчанин украв у продавчині телефон

Зайшовши до магазину під приводом купівлі одягу, 32-річний уманчанин викрав мобільний телефон продавчині, коли та відволіклася за замовленням. Викрадений телефон зловмисник збув перехожим, а кошти витратив на розваги. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Уманського відділу поліції звернулася продавчиня місцевої крамниці. Жінка повідомила про крадіжку мобільного телефона з магазину.
Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи відділу було встановлено, що зловмисник увійшов у приміщення магазину під приводом купівлі одягу. У той час, коли продавчиня намагалася відшукати потрібний розмір, чоловік помітив мобільний, який лежав за прилавком. Поцупивши телефон, хлопець зник у невідомому напрямку.

У ході проведення оперативно-пошукових заходів, оперативники встановили особу зловмисника. Ним виявився 32-річний раніше судимий місцевий житель, який веде антисоціальний спосіб життя, заробляючи на прожиття крадіжками. Чоловіка затримали оперативники. З його слів, викрадений мобільний телефон він збув незнайомцям. Наразі правоохоронці встановлюють особу, яка придбала вказану річ.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження передбачене частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає до 3 років позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x