Президент Ліги старшокласників розповів про плани на 2017 рік

Президент Ліги старшокласників розповів про плани на 2017 рік

У зв’язку з проведенням АТО і мобілізацією педагогічні працівники не підпадали під неї, бо мають бронь. Але серед освітян 33 особи добровільно пішли захищати Україну, серед них, на жаль, троє загинули. Щоб увіковічнити їхню пам’ять була видана книжка «Шикувалися воїни світла» за ініціативи обласної ліги старшокласників. Про інші діяння та плани Ліги старшокласників розповів її керівник Віталій Неділя. Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Багато проектів протягом року впровадили старшокласники. Це «Випробування мужністю. Освітяни Черкащини на варті миру», метою якого стало вшанування вчителів-учасників АТО. Усі учні мали змогу написати вірші, присвяти, оповідання та зібрали інформацію про вчителів, які захищають нашу країну.
− Протягом червня у нас йшла робота над виданням «Шикувалися воїни світла», яка буле представлена на серпневій конференції освітян. Фінальним етапом акції стало відкриття експозиції у Черкаському музеї історії освіти під назвою «Воїни світла», − розповідає Віталій Неділя.

Також черкаські учні побували на Всеукраїнської зборі лідерів під назвою «Дитячі соціальні ініціативи. Побудуємо нову країну» в Києві.
− На початку червня черкаські учні взяли участь у форумі «Діти змінюють світ», де вдалося поспілкуватися з Президентом України Петром Порошенком, − додає Віталій Неділя.
Доволі багато планів є й на 2017 рік. Зокрема, старшокласники хочуть реалізувати Всеукраїнський проект «Книга досвіду онлайн», а також провести на високому рівні на Черкащині Всеукраїнський збір лідерів, протягом 3-4 травня 2017.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x