Жителі Дахнівки скаржаться на погану роботу транспорту (ВІДЕО)

Жителі Дахнівки скаржаться на погану роботу транспорту (ВІДЕО)

Довге чекання на морозі, тиснява у салонах та повне ігнорування графіка. Жителі Дахнівки скаржаться на роботу 14 автобусного маршруту, який є єдиним сполученням із містом для мікрорайону. Про це «Нова Доба» дізналася від телеканалу «Рось».

За словами дахнівчан, автобуса іноді доводиться чекати до 40 хвилин, тому містянам доводиться виходити на зупинку набагато раніше, щоб приїхати до пункту призначення вчасно.

– Ми б хотіли, щоб наш мікрорайон поєднали з іншими напрямками, наприклад, за допомогою впровадження пересадкових талонів – з Хімселищем, з Південно-Західним районом, залізничним вокзалом, – каже черкащанка Олена.

У 2015 році після таких самих скарг до мікрорайону почав заїжджати 31 маршрут. Втім, ненадовго. Тож проблеми повернулися. Терпець людям вривається. Зверталися до депутатів, перевізника, а віз і досі там.

Перевізник стверджує, що усі машини виходять на рейс вчасно, а затримка була лише через форс-мажорні обставини:
– Автобуси завжди виходять, і резервні виходять. І на ранкові маршрути, і на вечірні. Так, один раз було таке, що 40 хвилин не було автобусів. Мені дзвонили з виконкому, питали чому. Один в аварію потрапив, інший поламався у дорозі, – пояснює Петро Копієвський.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x