В Умані засудили грабіжника, який нападав на жінок з ножем

В Умані засудили грабіжника, який нападав на жінок з ножем

Уманська місцева прокуратура підтримала державне обвинувачення у суді стосовно 31-річного мешканця міста Умань, який упродовж 2014 року скоював розбійні напади на жінок. Про це «Нова Доба» дізналася від Уманської прокуратури.

Зловмисник впродовж лютого-березня 2014 року здійснив напад на трьох жительок міста Умань. Погрожуючи ножем, відібрав гроші та цінності на суму понад 7,5 тис. грн.

Під час досудового розслідування встановлено, що чоловік неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, в тому числі і за корисливі злочини.

Уманський міськрайонний суд кваліфікував дії злочинця за ч.1 ст. 187 КК України (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із погрозою застосування насильства, небезпечного для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбій) та ч.2 ст. 187 КК України як напади з метою заволодіння чужим майном, поєднані із погрозою застосування насильства, небезпечного для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу, та вчинені особою, яка раніше вчинила розбій.

Відтак, за результатами судового розгляду, враховуючи надані докази, суд визнав обвинуваченого виннним та призначив покарання у вигляді 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x