Деякі корсунські депутати припинили свої повноваження

Деякі корсунські депутати припинили свої повноваження

Минулої п’ятниці відбулося засідання 13-ї позачергової сесії Корсунь-Шевченківської районної ради сьомого скликання, яку відкрив і вів голова районної ради Валерій Заболотній.

На розгляд сесії було внесено 22 питання, які відповідно до Регламенту районної ради попередньо розглядались на засіданнях постійних комісій та президії районної ради. «Нова Доба» про це дізналася в Корсунь-Шевченківсській РДА.

Свою роботу сесія розпочала з хвилини мовчання із вшанування пам’яті загиблих під час Євромайдану, військовослужбовців і мирних жителів, загиблих під час проведення антитерористичної операції на сході України.

Основним питанням порядку денного був розгляд проекту рішення «Про районний бюджет на 2017 рік», який викликав жваве обговорення. У ході роботи депутати прийняли ряд програм, зокрема, «Призовна дільниця» на 2017 рік; висвітлення діяльності органів виконавчої влади Корсунь-Шевченківського району на 2017 рік та «Підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергоресурсів шляхом їх раціонального використання у Корсунь-Шевченківському районі на 2017 рік».

Потім вони внесли зміни до районного бюджету на 2016 рік; до програми впровадження та експлуатації інформаційно-аналітичної системи «Місцеві бюджети» на 2016-2018 роки, до програми підтримки діяльності та фінансового забезпечення Корсунь-Шевченківської районної державної адміністрації; до програми профілактики та лікування стоматологічних захворювань на 2016-2018 роки.

Також затверджено загально районні культурно-освітні заходи на І півріччя 2017 року, розпорядження районної державної адміністрації, розпорядження голови районної ради, погоджено надання матеріальної допомоги за рахунок коштів районного бюджету та матеріальної допомоги за рахунок коштів, передбачених на здійснення депутатських повноважень.

В зв’язку з утворенням двох об’єднаних територіальних громад у Корсунь-Шевченківському районі – Стеблівської і Набутівської, депутатами районної ради було прийнято рішення про дострокове припинення повноважень деяких депутатів Корсунь-Шевченківської районної ради. Депутати, що склали повноваження, були представниками політичних партій ВО «Батьківщина», ВО «Черкащани» та «Нова політика».

З розглянутих питань порядку денного позачергової сесії були прийняті відповідні рішення. Сесія завершила свою роботу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x