Черкащан нагородять за якісне висвітлення спортивних подій

Черкащан нагородять за якісне висвітлення спортивних подій

Національний олімпійський комітет України визначив кращих спортивних журналістів, телеоператорів та кращі засоби масової інформації, які впродовж 2016-го року найкраще висвітлювали олімпійську тематику. На розгляд журі надійшли роботи 87 представників ЗМІ з 23 регіонів України. Про це «Нова Доба» дізналася від Відділення Національного Олімпійського комітету в Черкаській області.

Спеціальна комісія детально розглянула подання та визначила лауреатів в 13 номінаціях. Представники Черкащини – у списку переможців.

Черкащан нагородять за якісне висвітлення спортивних подій Інтернет-видання «Чемпіон» посіло призове місце в номінації «Найкраще електронне видання». Телеоператор «Росі» Олег Кураш – серед кращих спортивних операторів України.

Нагородження лауреатів конкурсу відбудеться в Києві в Олімпійському домі на початку наступного року.

Відзначимо, що метою конкурсу «Україна олімпійська» є визначення найкращих представників мас-медіа з популяризації олімпійських ідей та цінностей, висвітлення подій та досягнень в олімпійському русі, різноманітних олімпійських проектів та програм, участі українських атлетів в Іграх ХХХІ Олімпіади 2016 року в Ріо-де-Жанейро та ІІ зимових Юнацьких Олімпійських іграх в Ліллехаммері тощо.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x