У Черкаському районі чоловік зґвалтував неповнолітню

У Черкаському районі чоловік зґвалтував неповнолітню

38-річний житель Черкаського району, маючи не зняту та не погашену судимість, на шлях виправлення не став: зґвалтував неповнолітню доньку своєї співмешканки. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської місцевої прокуратури.

Чоловік, проживаючи з жінкою та її малолітньою донькою, будучи п’яним, вчинив розбещення дівчини, а саме: демонстрував їй на телефоні файли порнографічного характеру потім зґвалтував малолітню і насильницьким способом задовольнив з нею статеву пристрасть неприроднім шляхом. Мати дівчини в цей час спала п’яна в сусідній кімнаті.

За результатами розслідування у кримінальному провадженні Черкаською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт відносно чоловіка за ознаками вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 156 (розбещення, вчинене щодо малолітньої особи), ч. 4 ст. 152 (зґвалтування, тобто статеві зносини із застосуванням насильства, вчинене щодо малолітньої особи), ч. З ст. 153 КК України (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, із застосуванням насильства, вчинене щодо малолітньої особи).

Обвинувачений наразі перебуває під вартою.

За вчинення вказаних злочинів чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі, строком до 15 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x