Бондаренко розповів про плани ремонту доріг на 2017 рік

Бондаренко розповів про плани ремонту доріг на 2017 рік

Упродовж 2016 року в Черкасах вдалося відремонтувати найбільшу кількість доріг у країні за всі часи незалежності. Про це під час підсумкової прес-конференції повідомив міський голова Анатолій Бондаренко. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

За його словами, Черкаси перші за кількістю квадратних метрів відремонтованого асфальтного покриття з розрахунку на одного жителя. У наступному, 2017-ому, році перш за все візьмуться за розпочаті нині об’єкти.

– На наступний рік у нас теж достатньо амбітні плани. Насамперед, ремонтуватимемо вулицю Сумгаїтську від межі міста до Одеської, врешті закінчимо ремонт бульвару Шевченка, Оборонної, Героїв Дніпра та розпочнемо укладати дорожнє покриття на вулиці Квітковій через полігон, – сказав Анатолій Васильович. – Особливу увагу в новому році зосередимо ще й на ремонті тротуарів. На вулицях Гагаріна й Героїв Дніпра, серед іншого, хочемо облаштувати велосипедні доріжки.

Нагадаємо, цього року новий асфальт уклали на вулицях В’ячеслава Чорновола (від Бидгощської до проспекту Хіміків), Дахнівська Січ, Пушкіна (від вул. Надпільної до вул. Добровольчих батальйонів), Нечуй-Левицького (від вул. Чіковані до проспекту Хіміків, Сергія Амброса (від вул. Чехова до вул. Кобзарської), Чайковського (від вул. В. Чорновола до Різдвяної), Пастерівській (від пров. Молоткова до вул. Молоткова), Ярославській, Остафія Дашковича (від пров. Хрещатик до вул. Байди Вишневецького), Онопрієнка, Кобзарській (від вул. Гоголя до вул. Благовісної), Пацаєва (від вул. Гетьмана Сагайдачного до вул. Нарбутівської), вул. Юрія Ільєнка (від бульвару Шевченка до вул. Гоголя),вул. Молоткова (від вул. В. Чорновола вул. Різдвяної), Гетьмана Сагайдачного (від вул. В. Чорновола до вул. Гуржіївської), Вернигори, Десантників, В’ячеслава Галви. Загалом у 2016 році капітально відремонтовано 67520 м2 доріг.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x