Кременчуцькі футзалісти вибороли «Кубок Олександра Ковпака» в Черкасах

Кременчуцькі футзалісти вибороли «Кубок Олександра Ковпака» в Черкасах

Учора в СК «Будівельник» футзалісти 2000 р.н. з усієї країни визначили володаря «Кубка Олександра Ковпака». Про це «Нова Доба» дізналася із сайту «Черкаський спорт».

До вашої уваги результати ігор за:
7-8 місце «Черкаський Дніпро»- «Дніпро-80-2» 2:5
5-6 місце «Нафтохімік»-«Піонер» 2:1

У грі за третє місце турніру зустрілись черкаська команда «Дніпро-80» та «Чайка». В середині першого тайму черкаська команда зуміла перевести гру на половину суперника і відквитати пропущений гол. Схожа гра на зустрічних курсах, сповнена боротьби та гострих моментів проходила і в другому таймі. Забивши ще по одному голу, команди наближались до серіїї пенальті, але на останній хвилині футбольна удача посміхнулась гостям – 2:3.

У видовищному фіналі турніру зіграли «Кремінь» з Кременчука і «Ураган» з Івано-Франківська. Обидві команди не бажали відпускати суперника, на майданчику вирували справжні футзальні емоції. В одній з атак гравці «Креміня» виконали чудову передачу за спини суперників, та розіграли комбінацію в один дотик. «Ураган» невпинно атакував, але так і не зумів пройти щільний захист суперників. «Кремінь» перемагає з рахунком 1:0 і стає володарем Кубку Олександра Ковпака 2016 року.

Антон Диндіков, тренер «Креміня»: «Від цього турніру і взагалі від Черкас ми завжди отримуємо тільки позитивні емоції. Чудова організація і високий рівень учасників кожного року дає нам можливість отримати безцінний ігровий досвід. Я прихильник різностороннього розвитку футболістів, тому наша команда грає окрім футболу, і в футзал, і в пляжний футбол. Тому особливо цікаво було спробувати свої сили проти майстерних суперників-футзалістів».

Іван Данилишин, тренер «Урагану»: «Вперше на цьому турнірі, але приємно вражені чудовими умовами для футболістів. Було надзвичайно цікаво і непросто грати проти всіх команд. Сьогодні не вдалось перемогти, але у спорті без поразок не можна. Головне – що діти отримали величезне задоволення від турніру і чудові емоції перед святами».

Як і після завершення турніру серед молодших футзалістів 2003-2004 р.н., у ПС «Будівельник» відбулась яскрава церемонія нагородження команд-учасниць та команд-переможців за участі Олександра Ковпака, Юрія Гончарова, Ігоря Число, Світлани Бондар, Ігоря Коломойця Андрія Фощія.

Олександр Ковпак, ініціатор турніру: «Дуже радий, що нам вдалось це свято футзалу для дітей. Хочу побажати всім юним футболістам отримувати справжню насолоду від тих чудових спортивних моментів, які вони переживають зараз».

Кожна команда отримала дипломи про участь, медалі, кубки, грамоти.

У номінаціях кращими стали:

Приз глядацьких симпатій – Олександр Маєр «Піонер», Нікіта Черняєв «Навтохімік».
Найкорисніший гравець команди – Денис Кузьменко «Дніпро-80».
Кращий захисник – Влад Ткаченко «Дніпро-80».
Кращий воротар – Максим Сокуренко «Черкаський Дніпро»
Найтехнічніший гравець – Олександр Тітарєв «Дніпро-80»
Кращий нападник – Єгор Твердохліб «Чайка».
Кращий бомбардир – Іван Куц «Кремінь»
Кращий гравець турніру – Мар\’ян Масевіч «Ураган».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x