Черкаські платники до бюджету перерахували понад 389 млн грн податку на додану вартість

Черкаські платники до бюджету перерахували понад 389 млн грн податку на додану вартість

Упродовж 11 місяців 2016 року платниками ПДВ, що перебувають на обліку в Державній податковій інспекції у м. Черкасах, сплачено до бюджету 389,2 млн. грн. податку на додану вартість, виконання прогнозних показників забезпечено на 106,7 %. «Нова Доба» про це дізналася в ДПІ у м. Черкасах.

Впроваджена електронна система адміністрування ПДВ дозволяє своєчасно вплинути на можливі ризики щодо несплати податку чи використання сумнівного податкового кредиту, тому ретельний аналіз показників податкової звітності кожного суб’єкта господарювання проводиться ще на етапі подання декларацій. Завдяки електронному адмініструванню податок на додану вартість став бюджетоутворюючим і дедалі менше асоціюється з кримінальним схемами ухилення чи мінімізації.

«За допомогою електронних сервісів, що активно впроваджуються в роботу ДФС, платники податків отримують якісніші послуги, що позитивно відображається на стабільних надходженнях податків і зборів», – зазначив начальник Державної податкової інспекції у м. Черкасах Антон Царюк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x