Майже 26 тисяч черкаських школярів пішли на канікули

Майже 26 тисяч черкаських школярів пішли на канікули

З 26 грудня для учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста Черкаси стартували зимові канікули, які триватимуть до 10 січня. Вже 11 січня 2017 року учні знову сядуть за парти. Про це «Нова Доба» дізналася від Департаменту освіти і гуманітарної політики ЧМР.

Більшість школярів знову сядуть за парти вже через два тижні – у середу, 11 січня, окрім Гуманітарно-правового ліцею, який має свою структуру навчального року, що закріплено в статуті освітнього закладу і, де канікули триватимуть 30 календарних днів.

Нагадаємо, що в Черкасах працюють 43 загальноосвітні навчальні заклади (36 – комунальної власності, 3 – приватної власності, 2 – школи-інтернати обласної комунальної власності та 2 – навчально-реабілітаційні центри обласної комунальної власності ), де навчається 25 981 учень.

Учні ж професійно-технічних закладів міста підуть на канікули згідно робочих навчальних планів, які в основному розпочнуться з 31 грудня і триватимуть 14 календарних днів.

Тож, радимо відпочивати з користю та не забувати про правила безпечної поведінки під час канікул, дотримання правил дорожнього руху, користування газовими та електричними приладами у побуті, правила поведінки у громадських місцях.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x