Знайшли вкрадений велосипед Ольги Фреймут

Знайшли вкрадений велосипед Ольги Фреймут

Велосипед у команди телевізійного шоу \”Інспектор Фреймут\”, яка на початку листопада проводила зйомки у Черкасах, викрав раніше судимий 24-річний мешканець міста Черкаси. Приймається рішення про подальшу долю зловмисника та викраденого велосипеда.

На початку листопада знімальна група відомого телевізійного шоу \”Інспектор Фреймут\” в рамках експерименту залишила велосипед без нагляду в місті Черкаси, який згодом поцупив невідомий. Це було висвітлено в одній із програм \”Інспектор Фреймут\”. Дану подію було зареєстровано та по ній розпочалась проводитись перевірка.

В ході проведення слідчо-розшукових дій, поліцейські розшукали крадія. Ним виявився неодноразово раніше судимий 24-річний місцевий житель. Поліцейським зловмисник розповів, що прогулюючись вечірнім містом на одній із вулиць він помітив велосипед, який стояв без нагляду. Вкрадений транспортний засіб хотів продати, а отримані кошти витратити на власні потреби, але побачив по телебаченню сюжет про викрадений ним велосипед, передумав його продавати, щоб не бути викритим.

Велосипед було вилучено. Наразі вирішується питання щодо подальшої долі зловмисника та велосипеда, оскільки при спілкуванні з поліцією редакція телевізійного шоу та сама Ольга Фреймут відмовились від написання заяви, та попросили передати велосипед одному із дитячих будинків.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x