Черкащани розбили рекордну кількість термометрів за добу

Черкащани розбили рекордну кількість термометрів за добу

3 грудня Черкащани масово били термометри. Так, лише впродовж години з 12-ї до 13-ї у Черкасах рятувальники отримали 4 повідомлення про розбиті під час вимірювання температури термометри та розлив у помешканні ртуті. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Перший випадок стався о 12:10 на вулиці Вернигори, через 20 хвилин було розбито градусник на вулиці Митницькій. Ще через 10 хвилин, допомоги спеціалістів відділення радіаційного, хімічного та біологічного захисту потребували вже мешканці квартири у житловому будинку на бульварі Шевченка.
За кілька хвилин після цього, аналогічне повідомлення надійшло від мешканців житлового помешкання на вулиці Ярослава Галана.

Увечері цього ж дня, збирати ртуть та проводити демеркуризацію довелось вже рятувальникам Чигиринської пожежно-рятувальної частини, яких викликали на вулицю Нову у Чигирині.

А вже ввечері розлив ртуті з медичного термометра знову стався у Черкасах. Цього разу спеціалістів відділення радіаційного, хімічного та біологічного захисту викликали на вулицю Сергія Амброса.

Загалом, упродовж доби фахівці Державної служби з надзвичайних ситуацій зібрали 24 грами отруйного металу та провели демеркуризацію у 6 житлових помешканнях.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x