За минулий рік черкаські підприємства реалізували продукції майже на 50 мільярдів гривень

За минулий рік черкаські підприємства реалізували продукції майже на 50 мільярдів гривень

У січні – листопаді 2016р. підприємствами Черкаської області реалізовано промислової продукції (товарів, послуг) на 47 644,6 млн. грн, що становить 3,0 % від загального обсягу реалізації продукції промисловості по Україні. Про це „Нова Доба” дізналася в головному управлінні статистики в Черкаській області.

З поміж видів економічної діяльності найбільш значимим за обсягами є виробництво харчових продуктів та напоїв, підприємствами якого реалізовано 43,4 % продукції промисловості області, у виробництві хімічних речовин і хімічної продукції реалізовано 21,1 % промислової продукції, у постачанні електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – 16,1 %, у виробництві основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів – 4,7 %.

Із загального обсягу реалізованої продукції добувної, переробної промисловості та енергії 43 % становлять споживчі товари короткострокового використання, 36 % – товари проміжного споживання, 17 % – енергія, решта – інвестиційні товари та споживчі товари тривалого використання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x