За вбивство співмешканки канівчанину загрожує до 15 років позбавлення волі

За вбивство співмешканки канівчанину загрожує до 15 років позбавлення волі

Під час спільного розпиття алкогольних напоїв у чоловіка та жінки виникла суперечка, під час якої співмешканець побив жінку та наніс їй ножові поранення від яких потерпіла померла на місці. Зловмисника заарештовано. Триває досудове розслідування. Про це „Нова Доба” дізналася в ГУ НП в Черкаській області.

На спецлінію «102» Канівського відділення поліції зателефонувала 62-річна жителька міста. Жінка розповіла, що в квартирі з численними тілесними ушкодженнями виявила тіло своєї 37-річної доньки. На вказану адресу виїхала слідчо-оперативна група та швидка медична допомога. На місці пригоди медики констатували, що жінка померла від ножових поранень. У вказаній квартирі правоохоронці затримали причетного до вбивства чоловіка, ним виявився 39-річний раніше неодноразово судимий співмешканець потерпілої. Підозрюваний розповів, що ввечері вони спільно з жінкою вживали алкогольні напої, після чого в них виникла сварка, під час якої він побив її та наніс ножові поранення від яких вона померла на місці.

Як повідомив заступник начальника ГУНП в Черкаській області Валентин Кожухівський, за даним фактом відкрито кримінальне провадження та чоловіку оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. На даний час підозрюваному обрано міру запобіжного заходу тримання під вартою. Покарання за вчинення кримінального правопорушення передбачено позбавлення волі на строк до 15 років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x