Чорнобаївські рятувальники, волонтери та школярі привітали бійців АТО з Різдвяними святами

Чорнобаївські рятувальники, волонтери та школярі привітали бійців АТО з Різдвяними святами

Співробітники Чорнобаївського районного сектору Управління ДСНС у Черкаській області разом із місцевими волонтерами та учнями Староковрайської загальноосвітньої школи, передали вітання з новорічними та різдвяними святами воїнам, які наразі захищають територіальну цілісність Держави на сході країни. Про це „Нова Доба” дізналася в управління ДСНС України в Черкаській області.

Рятувальники з допомогою волонтерів та школярів зібрали і передали солдатам, які виконують завдання за призначенням у зонах проведення антитерористичної операції, продукти харчування та теплий одяг. Разом із гуманітарною допомогою, зазвичай на передову було відправлено вітальні дитячі листи та малюнки.

«Ми постійно підтримуємо та допомагаємо нашим солдатам, які перебувають в непростих умовах далеко від дому. Серед найбільш цінних речей, які із нетерпінням чекають військовослужбовці дитячі листи. Вони вже давно вважаться потужною зброєю, яка дозволяє долати труднощі, надихає на звершення та підтримує у складну хвилину», – зазначив начальник Чорнобаївського районного сектору Управління ДСНС у Черкаській області Олександр Полубєхін.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x