Киянина побили на Золотоніщині

Киянина побили на Золотоніщині

Житель села Золотоніського району під час словесного конфлікту завдав чоловікові тяжкі тілесні ушкодження. Постраждалого госпіталізували. Відкрито кримінальне провадження за статтею 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Золотоніського відділку поліції звернувся 47-річний житель Київської області з повідомленням про те, що біля одного з місцевих кафе-барів його побив невідомий.

Подію було зареєстровано, а до заявника спрямовано слідчо-оперативну групу. Постраждалий повідомив, що він місяць тому гостював у родичів. Коли проходив повз сільський бар, у нього виник конфлікт з одним із місцевих, виникла бійка. Згідно висновку лікарів, у потерпілого виявилися тілесні ушкодження, що належать до категорії тяжких.

Золотоніські поліцейські встановили свідків даної події, які, в свою чергу, вказали на 27-річного місцевого мешканця, який уже неодноразово притягувався за аналогічні злочини та хуліганство. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Поки що стосовно правопорушника обирається міра запобіжного заходу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x