Несправне пічне опалення стало причиною 6 пожеж

Несправне пічне опалення стало причиною 6 пожеж

Через несправне пічне опалення на Черкащині виникло 6 пожеж. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

7 січня о 10:00 в селі Скаліватка Звенигородського району на вулиці Комарова на території Української православної церкви виникла пожежа в надвірній споруді.

На ліквідацію пожежі оперативно прибув черговий караул 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини, який впродовж 15 хвилин приборкав полум’я. У результаті пожежі вогнем частково знищено покрівлю споруди, а також пошкоджено перекриття будівлі.

Цього ж дня у місті Звенигородка виникла пожежа у житловому будинку на вулиці Правобережна. Завдяки професійним діям рятувальників, які оперативно відреагували на повідомлення, займання вдалося швидко ліквідувати та запобігти подальшому розповсюдженню вогню.

О 7 годині вечора у місті Шпола виникла пожежа у надвірній споруді на вулиці Кондратюка. Пожежу о 20:57 ліквідували рятувальники Шполянської пожежно-рятувальної частини. У результаті пожежі вогнем знищено оздоблення стін, а також пошкоджено перекриття та покрівлю споруди.

За попередніми даними, причиною цих пожеж стало порушення господарями правил пожежної безпеки при експлуатації печей.
Цього ж дня, з аналогічної причини виникли пожежі в житловому секторі Уманського, Жашківського та Чигиринського районів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x