У жительки Тального викрали кролів

У жительки Тального викрали кролів

З території подвір’я сусідки чоловік викрав 6 кроликів, які згодом обміняв на горілку. Правоохоронці крадія відшукали, він дає покази. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Тальнівського відділення поліції звернулась 56-річна місцева жителька. Заявниця розповіла, що з її подвір’я невідома особа викрала 6 кроликів. Правоохоронці прийняли заяву до розгляду та почали проводити перевірку.

Опитуючи місцевих жителів, правоохоронці дізнались, що по вулицях ходив чоловік, який пропонував обміняти у нього кролів на оковиту. Отримавши опис підозрюваного, поліцейські відшукали його та доставили до відділення поліції. 32-річний чоловік зізнався у вчиненні крадіжки та розповів, що у сусідки побачив живність, яку вирішив викрасти. Декілька кролів обміняв на горілку, інших кількість залишив собі.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x