Жителя Умані судитимуть за розбій та крадіжки

Жителя Умані судитимуть за розбій та крадіжки

Уманська місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка, якого підозрюють у скоєнні розбійного нападу та крадіжок. Про це «Нова Доба» дізналася від Уманської місцевої прокуратури.

31-річний житель м. Умань, на початку листопада минулого року напав на 47-річного чоловіка, штовхнувши його в спину. Потерпілий впав і вдарився обличчям об асфальт, що спричинило короткочасний розлад здоров’я. Нападник забрав барсетку потерпілого, в якій були кошти та особисті речі.

Також в одному з магазинів міста зловмисник таємно викрав з полиць товари на суму близько 500 грн.

На території одного з парку м. Умань, викрав у чоловіка, якеий сидів на лавці, поліетиленовий пакет, з електротоварами на суму майже 550 грн.

Вказаний молодик раніше притягувався до кримінальної відповідальності за корисливі злочини проти власності, та дані злочини вчинив у період іспитового строку.

Акт складений за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.187 КК України (напад з метою заволодіння чужим майном (розбій), поєднаний з погрозою застосування насильства, небезпечного для життя і здоров’я особи), ч. 2 ст. 185 КК України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинена повторно.

У разі доведення вини, злочинцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 7 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x