В Умані поліція звільнила зі снігового полону вантажівку

В Умані поліція звільнила зі снігового полону вантажівку

У зв’язку з погіршенням погодних умов посилили заходи щодо забезпечення безпеки на дорогах. Так, нещодавно поліція допомогла продовжити рух вантажівці, яка з’їхала зі слизького шляху. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Під час патрулювання на автодорозі Умань-Черкаси, в поле зору уманської поліції потрапив завантажений автомобіль-бензовоз, водій якого, в силу складних погодних умов, не впорався з керуванням та з’їхав з автодороги.

Працівники поліції зупинилися для надання практичної допомоги водієві. Як з’ясували правоохоронці, самотужки витягнути багатонний автомобіль не було можливим, тому старшим лейтенантом поліції Медведєвим Олександром спільно з старшим сержантом поліції Стареньким Олександром було організовано прибуття на місце події великогабаритної техніки.

Спільними зусиллями правоохоронців та працівників комунальної служби зазначений автомобіль було звільнено з снігового полону. Не пошкоджений транспортний засіб продовжив рух у відповідному напрямку, а водій транспортного засобу подякував поліцейським за надану допомогу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x