Інспектора патрульної поліції звинувачують у корупції

Інспектора патрульної поліції звинувачують у корупції

За наслідками досудового розслідування прокуратурою області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно інспектора сектору розшуку та опрацювання матеріалів дорожньо-транспортних пригод Управління патрульної поліції у м. Черкаси Департаменту патрульної поліції Національної поліції України, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди). Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

Органом досудового розслідування вказана особа обвинувачується у вимаганні та одержанні у листопаді 2016 року неправомірної вигоди від приватного підприємця за погодження розташування паркувального майданчика у м. Черкаси.

Стосовно підозрюваного обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту та відсторонено від займаної посади.

Довідково: санкцією ч. 3 ст. 368 КК України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від 5 (п’яти) до 10 (десяти) років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 (трьох) років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x