У Городищі затримали злодія

У Городищі затримали злодія

Із домоволодіння потерпілого чоловік викрав одяг, взуття та металеві вироби. Правоохоронці установили крадія за одягом, який він викрав. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Городищенського відділення поліції звернувся 20-річний житель одного із сіл району. Заявник розповів, що невідома особа обікрала його, а саме викрала одяг та взуття з будинку, з подвір’я – металеві вироби. Правоохоронці перевіряючи пункти прийому металобрухту дізнались, що до них приходив чоловік, який збув металеві вироби, що за описом співпадали з викраденими.

Отримавши опис підозрюваного, працівники поліції відшукали його на одній із вулиць села. Зловмисником виявися 18-річний односелець потерпілого, який на момент спілкування з поліцейськими був одягнутий у викрадений одяг.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x