Черкасців закликають до збору теплих речей для безхатченків

Черкасців закликають до збору теплих речей для безхатченків

Продукти, постільна білизна та теплий чоловічий одяг. Саме цих речей наразі катастрофічно не вистачає волонтерам організації «Від серця до серця». І це попри активну допомогу черкасців, що долучилися до акції «Подаруй тепло», зазначають у прес-службі організації.

Так акція, що стартувала на початку листопада торік, уже встигла об’єднати містян та зібрати чимало речей для безхатьків та нужденних.

– Черкасці багато телефонують та віддають речі. Ось уже двічі телефонувала одна жінка, яка віддала нам багато речей, продуктів та обіцяла ще пошукати необхідні нам речі, – тішиться небайдужістю містян фахівець ЧБО ЛЖВ «Від серця до серця» Юлія Гаврись. – Нам вдалося зібрати багато жіночих речей, небайдужі приносять також продукти харчування, нещодавно одна жінка віддала нам 20 літрів олії та мішечок солі. Однак продуктів не вистачає на всіх, хто звертається по допомогу. Чоловічих же речей не вистачає зовсім.

Хоч акцію зі збору речей для нужденних «Подаруй тепло» планували провести до кінця минулого року, проте активісти акції наголошують, що із настанням холодів і ускладненням погодних умов потреба у теплих речах і продуктах лише зросла.

За додатковою інформацією звертатися за тел. 0935240869; 0979787030 – Юлія Гаврись

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x