Люди загинули не заради хаосу

Будь-яка революція – це важкий удар для будь-якої країни. Особливо для економіки. Тому зараз кожному українцеві потрібно максимально сфокусуватися в тому, щоб зробити свій особистий і конкретний внесок для країни. Приносити максимальну користь, цінність людям своєю працею. Допомогти Україні швидше вибратися з цього колапсу.

Багато хто «відлітає» в переживання – мало не щогодини дивляться новини, ютуб, соц. мережі. Це сильно вибиває з ресурсного стану. Робота стоїть чи робиться як-небудь. Заважає створювати саме життя і користь для суспільства, розсмикують людину. Це ж стосується і відносин у родині.

Люди загинули не заради хаосу. Вони загинули за краще майбутнє і процвітання країни.

Тому:
1. Або активно беріть участь в діях нової влади, щоб їй допомогти.

2. Або зробіть собі обмеження у переживаннях по тому, що відбувається. Виділяєте фіксований час і «занурюйтесь з головою» в цю тему. Краще після роботи, наприклад, з 16 до 17 годин. Все інше робочий час – трудіться в своїй сфері. Можливо, навіть більше, ніж зазвичай. Так Ви більше принесете користі усім. А ввечері даруєте тепло і любов Вашим близьким.

3. Якщо у Вас літні батьки, подбайте про їхнє здоров\’я. Обмежте їм перегляд новин, перемикайте на позитив, онуків, на що завгодно. Події, які відбулися і показують – це найсерйозніший стрес навіть для молодих. Якщо у наших улюблених бабусь і дідусів буде гіпертонічний криз, безсоння або щось ще гірше від переживань, краще не стане нікому.

Якщо коротко, то все просто:
1. Робіть те, що любите, так добре, як можете!
2. Обмежте переживання!
3. Дбайте про своїх рідних!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x