Гороскоп стихій

Гороскоп стихій

Важко в наш час знайти людину, яка б не чула про астрологічний гороскоп. Разом з тим не так вже й багато людей знають, що давні народи, які створили його, поділяли всі знаки на чотири групи (по три в кожній). Вони вірили, що кожна група відповідає певній стихійній силі стародавнього світу: Вогню, Повітрю, Воді і Землі – і має певні загальні риси, які відрізняють її від інших.

До стихії Вогню належать Овен, Лев і Стрілець. Характер «вогняні» люди мають гарячий, запальний. Наділені живим, рухливим розумом, цікаві й допитливі. До основних рис можна віднести вміння швидко розуміти головне, активність, яскраво виражені лідерські риси, але, разом з тим, вони нетерплячі у дрібницях і не вміють пояснювати, а тим більше заспокоювати чи втішати. Часто діють під впливом емоцій. Навіть розуміючи, що вчинили неправильно, не поспішають вибачатися або просто визнати це. Намагаються охопити все і відразу, нерідко розпочинають кілька справ одночасно і, на диво оточення, швидко доводять до кінця кожну.

До стихії Води належать Рак, Скорпіон і, звісно, Риби. Основна здатність води – нестримність на шляху до поставленої мети – проявляється і в людей, котрі належать до цієї стихії. Вони ніколи не відступають і не здаються. Коли перед ними зачиняються одні двері, вони без зайвих труднощів знаходять інші. А коли немає іншого виходу, ці люди, на перший погляд м’які і поступливі, здатні бути сильними і неймовірно витривалими, дивуючи оточення надзвичайною силою волі і наполегливістю. Співчутливі і емоційні, відчувають настрої і бажання інших, уміло користуючись цим для допомоги, але ніколи – для власних потреб. Взагалі, корисливість і егоїзм абсолютно не властиві природі людей Води. Вони мають вроджену інтуїцію, часто бачать пророчі сни і відчувають неприємності, що трапляються з рідними.

До стихії Повітря належать Терези, Водолій, Близнюки. У більшості людей небо асоціюється з необмеженою свободою, а вітер з усепроникливістю. Саме такими і є «повітряні» люди. Вони живуть у світі своїх ідей та мрій, і часто жертвують життєвими благами заради високих ідеалів. Наділені чітким логічним мисленням, здатні об’єктивно і неупереджено підходити до ситуації, безжально піддаючи критиці себе та інших. Швидко пристосовуються до обставин і людей, без особливих труднощів стаючи своїми серед будь-якого оточення. Друзі цінують їх за вміння вислухати, зрозуміти і дати мудру пораду, але мають тримати свої таємниці при собі, інакше їм доведеться пересвідчитись у справедливості татарської приказки: «те, що знає вітер, знає весь світ». Крім того, варто двічі подумати, перш ніж доручати «повітряним» людям справу, що потребує підвищеної відповідальності і самодисципліни, адже, щоб її виконати, їм доведеться переступити через своє єство.

До стихії Землі належать Козеріг, Телець, Діва. Земля – найврівноваженіша і найстабільніша стихія світу. Її не турбують безкінечні сумніви і переживання, рожеві мрії і фантазії. Люди Землі чудово знають, чого вони хочуть і як цього досягти. Впевнені у своїх силах, бо вміють їх точно розрахувати, і ніякі амбіції не змусять їх взяти на себе більше, ніж зможуть виконати. Відповідальні і дисципліновані, наділені практичним логічним мисленням, ці люди можуть прогнозувати розвиток життєвих ситуацій, тому нерідко стають джерелом життєвої мудрості для оточення. «Земляни» завжди і в усьому шукають практичну користь і, в першу чергу, для себе, але діють відкрито і не переступаючи через інтереси інших, тому останні ставляться до цього спокійно. Щоправда, інколи людей стихії Землі звинувачують у скупості та егоїзмі, але особливо вони цим не переймаються.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x