Житель Сміли пограбував рідну тітку

Житель Сміли пограбував рідну тітку

У Смілі 27-річний чоловік, щоб здобути кошти на оковиту, пограбував рідну тітку. Відкрито кримінальне провадження за статтею 186 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.
До працівників Смілянського відділу поліції надійшло повідомлення від 53-річної мешканки Київської області про те, що в будинку її сестри нетверезий племінник вирвав з рук родички жіночу сумку, звідки забрав гроші в сумі 1600 гривень.

Працівники поліції з`ясували, що у заявниці, яка приїхала до сестри на Різдвяні свята, виник конфлікт з племінником, який ніде не працює та зловживає спиртними напоями. Під час конфлікту нетверезий племінник вирвав з рук сумку та витягнув із неї гроші.

У скоєному молодик зізнався, та повідомив, що гроші йому були потрібні для продовження святкування Різдвяних свят, та в подальшому витратив їх на алкогольні напої. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. За дані діяння зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x