Шполянку привітали з 90-річчям

Шполянку привітали з 90-річчям

8 січня відсвяткувала свій 90-річний ювілей шанована жителька Шполянщини, учасниця бойових дій Другої світової війни Марина Тутик. З цією визначною подією іменинницю прийшли привітати керуюча справами міської ради Тетяна Герус і голова міської ради ветеранів війни та праці Микола Торба. Про це «Нова Доба» дізналася в Шполянській РДА.

Багата на всілякі події доля Марини Тутик. Вона в 9 років залишилась без матері, тож раннє сирітство маленької дівчинки загартувало в ній дух непохитної жінки, яка на своєму життєвому шляху пережила безліч тяжких і щасливих моментів. І за це Господь подарував їй довголіття.

Народилась Марина Миколаївна в селі Мар’янівка Шполянського району. Саме там минуло її дитинство і юність допоки жахлива війна не увірвалась в двері її родини. Марина Тутик вимушена була піти на фронт, де працювала прачкою аж до закінчення Другої світової. З четвертим українським фронтом колишня солдатка пройшла весь бойовий шлях, побувала й на Далекому Сході. Але повернулась до рідного села, вийшла заміж і все життя пропрацювала ланковою в сільській огородній бригаді.

Марина Тутик разом з чоловіком виховали 3 дітей, дочекались 5 онуків. Нині багата на родину жінка проживає у Шполі разом з сім’єю доньки Ольги і вже має 3 правнуків.

Керуюча справами міської ради Тетяна Герус з Миколою Торбою подарувавши квіти та подарунок побажали цій сильній жінці здоров’я, сили духу, пошани від людей, і в такому родинному затишку відсвяткувати ще й 100-річний ювілей.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x