У Христинівці до будинку пенсіонерки вдерлися грабіжники

У Христинівці до будинку пенсіонерки вдерлися грабіжники

В нічний час двоє невідомих у масках проникли у будинок 80-річної пенсіонерки та напали на неї та її малолітнього внука. Розгубленій жінці вдалося вирватися з рук кривдників та викликати поліцію. Зловмисників затримано, за скоєне їм загрожує до 12 років позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Уманського відділу ГУ НП в Черкаські області.

Близько четвертої години ранку до Христинівського відділення поліції надійшов телефонний дзвінок від жителів села Ліщинка, які повідомили про вчинення протиправних дій відносно їх сусідів.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи відділення було встановлено, що двоє невідомих осіб у масках, розбивши вікно, проникли у будинок 80-річної пенсіонерки.

Погрожуючи фізичною розправою, чоловіки вчинили напад на неї та її малолітнього внука, після чого збрали 300 гривень, продукти харчування та мобільний телефон.

Як повідомила потерпіла, поки зловмисники намагалися відшукати інші дорогоцінності, жінці вдалося вибігти з будинку та звернутися за допомогою до мешканців сусіднього домоволодіння. Зловмисники кинулися слідом, проте не змогли її наздогнати і зникли у невідомому напрямку.

Вжитими першочерговими слідчо-оперативними заходами, правоохоронці цього ж дня встановили осіб, які обґрунтовано підозрюються у скоєнні даного кримінального правопорушення. Зловмисників було затримано в одному із околичних домоволодінь даного села, де вони переховувалися. В минулому молодики мали проблеми із законом за скоєння аналогічних злочинів.

За вказаним фактом слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження передбачене частиною 3 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Зловмисникам оголошено про підозру та обрану міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Правоохоронці перевіряють причетність вказаних осіб до скоєння інших тяжких злочинів на території області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x